Woning CL

Inrichting zwembad-fitness-gastenverblijf en poolhouse

In nauwe samenwerking met de bouwheer werden in dit project plekken gecreëerd waar ontspanning centraal staat.

Gekoppeld aan de functie die deze plekken te vervullen hadden en aan de specifieke verwachtingen van de bouwheer, kreeg elke ruimte zijn eigen identiteit.

Nauwkeurig geselecteerde contrastrijke materialen, doorgedreven detaillering in maatwerk en technieken, doordachte verlichting, het integreren van gashaarden en het aanvoelen van de groene tuinomgeving, is wat elke ruimte gemeenschappelijk heeft en wat ervoor zorgt dat dit project ondanks de diversiteit toch als één geheel aanvoelt.

Daar waar de fitnessruimte en het binnenzwembad een hedendaagse vormgeving meekregen, werd er voor het poolhouse gekozen om eerder klassieke materialen te gebruiken.

wellness